Online adverteren voor een groter bereik bij jouw doelgroep

Online adverteren voor een groter bereik bij jouw doelgroep


Stel je wilt gaan adverteren om je doelgroep gerichter te bereiken. Met online adverteren kun je dit op een efficiënte manier doen. Hierbij is het belangrijk om te kiezen voor de juiste kanalen en je campagnes analyseert en blijft optimaliseren. Wij kunnen je helpen om online adverteren in te zetten voor jouw bedrijf en hierbij het juiste budget te gebruiken. We bespreken hieronder alvast de mogelijkheden.

Je kunt adverteren op bijvoorbeeld Google Ads (voormalig Google Adwords), Bing Ads, display advertising, Google shopping of adverteren op social media zoals Facebook, Instagram of Linkedin en in de toekomst als het goed is Pinterest. Het budget kun je bijvoorbeeld per dag instellen. Je betaald vaak als een bezoeker op je advertentie klikt, per duizend weergaven of als de bezoeker in actie komt bijvoorbeeld voor een like of deelactie op social media.

Hoe kun je succesvol zijn met online adverteren?

Wat kan online adverteren opleveren voor jouw bedrijf? Je kunt je doelgroep beter en sneller bereiken doordat je instelt op welk gebied of welke groep je adverteert. Hierdoor krijgen alleen mensen met interesse in jouw branche of bedrijf de advertenties te zien. Hierdoor kom je in beeld bij mensen die een potentiele klant zijn voor je bedrijf.

Wat zijn doelstellingen die hierbij passen?

  • Meer bezoekers naar je website
  • Meer omzet uit verkopen
  • Naamsbekendheid opbouwen
  • Meer interactie met bezoekers

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Je kunt ons mailen op hulpmetonlinemarketing@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *